Condities

 

Wijnspectrum is een groothandel in wijnen en richt zich op Horeca en B2B. De prijzen op onze website zijn consumentenprijzen o.b.v. afhalen. Particulieren kunnen ook bij ons bestellen en dienen zich ten alle tijden te legitimeren.

Wij verkopen geen wijn aan personen onder de 18 jaar.

Kortingscodes en prijsafspraken gelden niet op aanbiedingen, dus niet EN-EN. De laagste prijs geldt.

Flesafbeeldingen en vermelde jaargangen kunnen afwijken. Levering zolang de voorraad strekt.

Wijn is een product dat zich continue ontwikkelt. Er kunnen hierdoor smaakverschillen ontstaan. Bij een jaargangwissel, kan de wijn dus anders smaken.

Mocht u een specifieke jaargang willen hebben van een bepaalde wijn, informeer dan eerst welke jaargang wij momenteel voeren.

 

Bestellen:

Bij ons kunt u gemakkelijk uw wijnen via onze website bestellen. Wij bieden u ook de mogelijkheid uw bestelling per mail, of telefonisch door te geven. Dit is met name handig als u specifieke vragen heeft, of een wijn zoekt die u niet op onze website heeft kunnen vinden.

Afhalen!

Met het intreden van de nieuwe Alcoholwet per 1 juli 2021, zijn wij gestopt met het verzenden van online bestelde wijnen door particulieren. Indien u wilt afhalen is het belangrijk om ons van te voren te bellen of te mailen om een afspraak te maken, zodat wij kunnen nagaan of de door u gewenste wijnen op voorraad zijn. Daarnaast zijn wij niet altijd in ons magazijn aanwezig (wij zijn geen winkel die altijd open is) en wij willen voorkomen dat u voor een dichte deur staat.

 

Bezorgen:

Wij bezorgen zelf in de regio, (Haarlemmermeer, Kennemerland en de Bollenstreek) op afspraak en bij een minimum order van 18 flessen (particulier). U kunt uw wijn op afspraak af komen halen.

 

Betalen

Wanneer u via onze website een bestelling doet,  dan kunt bij ons pinnen, contant- (gepast) of met uw creditcard (+2,5%) betalen.

Iets niet naar wens?

Wij horen natuurlijk graag wanneer u tevreden bent, maar wij horen misschien nog wel liever, wanneer u niet tevreden bent over onze service, of de door u bestelde artikelen. Wij verzoeken u dan ook, wanneer er iets niet naar tevredenheid is, contact met ons op te nemen, zodat wij uw probleem op kunnen lossen.