Condities

Wijnspectrum is een groothandel in wijnen en richt zich op Horeca en Ondernemers. Particulieren kunnen ook bij ons bestellen, echter zijn de op onze website vermelde prijzen  exclusief 21% BTW!

Wij verkopen geen wijn aan personen onder de 18 jaar.

Bestellen:

Bij ons kunt u gemakkelijk uw wijnen via onze website bestellen. Wij bieden u ook de mogelijkheid uw bestelling per mail, of telefonisch door te geven. Dit is met name handig als u specifieke vragen heeft, of een wijn zoekt die u niet op onze website heeft kunnen vinden.

Extra voordeel bij afhalen!

Profiteer van 5% afhaalvoordeel wanneer u uw wijnen bij ons af komt halen in ons magazijn in Lisse. Wanneer u komt afhalen kunt u ook losse flessen afnemen en met PIN en/of Creditcard betalen. Bij Creditcard betalingen rekenen wij 2,5% provisiekosten.

Indien u wilt afhalen is het belangrijk om ons van te voren te bellen of te mailen om een afspraak te maken, zodat wij kunnen nagaan of de door u gewenste wijnen op voorraad zijn. Daarnaast zijn wij niet altijd in ons magazijn aanwezig (wij zijn geen winkel die altijd open is) en wij willen voorkomen dat u voor een dichte deur staat.

 

Bezorgen:

Wijnspectrum heeft het streven, binnen twee werkdagen na uw order, uw uw bestelling te verzenden. Wij bezorgen zelf in de regio. Buiten de regio laten wij het door DHL verzorgen. Wij zullen met u een bezorgafspraak maken wanneer wij zelf komen bezorgen.

Wij rekenen bij de bezorgen een bijdrage van € 5,50 excl 21% BTW. Voor Horeca afnemers gelden andere tarieven.

Mocht een door u besteld artikel niet voorradig zijn, dan nemen wij ook contact met u op. Wij zullen u dan een alternatief aanbieden, of het door u reeds overgemaakte bedrag terugstorten.

Wij leveren alleen binnen Nederland!

Betalen

Wanneer u via onze website een bestelling doet, kunt u gelijk afrekenen via Ideal, Klarna achteraf betalen en Credit Card. Belgische en Duitse klanten kunnen betalen via Mistercash en Sofortbanking. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen per factuur. Dit kan echter alleen in overleg . Komt u uw wijn afhalen, dan kunt ook bij ons pinnen met uw bankpas of creditcard.

Iets niet naar wens?

Wij horen natuurlijk graag wanneer u tevreden bent, maar wij horen misschien nog wel liever, wanneer u niet tevreden bent over onze service, of de door u bestelde artikelen. Wij verzoeken u dan ook, wanneer er iets niet naar tevredenheid is, contact met ons op te nemen, zodat wij uw probleem op kunnen lossen.