Over ons

Wijnspectrum is een groothandel in wijnen en is gespecialiseerd in de verkoop en advies aan horeca en ondernemers. Particulieren klanten komen vaak via de diverse horeca bij ons terecht en kunnen via de webshop bestellen.

Klanten van Wijnspectrum kunnen rekenen op een kwalitatief en scherp geprijsd assortiment wijnen, dat met name aansluit op de vraag vanuit de horeca. Alle geselecteerde wijnen zijn uitvoerig geproefd en voldoen aan onze strenge criteria.

Door korte lijnen zijn wij in staat onze klanten vakkundig te helpen en kunnen wij binnen de regio met onze eigen bezorgservice snel en uit voorraad leveren.

Eigenaar van Wijnspectrum is Martijn van Opzeeland. Martijn heeft een uitgebreide kennis van wijn en alcoholische dranken en is naast Register Vinoloog van de Wijnacademie, ook Liquorist van de Wijnacademie. Tevens heeft hij met goed gevolg de studie Wijn en Spijs gevolgd aan de Academie voor Gastronomie. Martijn staat tevens ingeschreven in Kwaliteits Register Vinologen.

Martijn is in 2013 gaan samenwerken met Gerrit Paarlberg, de man achter Wijnstrateeg.
Gerrit was onder meer eigenaar van Wijnimport Paarlberg & Levie en werkte later in de raad van bestuur en als exportdirector bij de Spaanse Wijngroep Perelada.

Door deze samenwerking en de extra kennis, ervaring en netwerken, werd de lat gelegd naar een sterke groei.
In 2018 heeft Gerrit zich teruggetrokken uit Wijnspectrum en geniet van zijn welverdiende pensioen.

Vanuit ons geklimatiseerde magazijn in Lisse worden alle wijnen uit voorraad geleverd, van huiswijn tot Grand Cru!

Ontdek wie wij zijn in één minuut