Wijn bestellen? 12 flessen halen, 11 betalen*. Afhalen op afspraak. Bel of mail ons.

Relatiegeschenken

Uw succes is vaak gebaseerd op uw zakelijke relaties en uw personeel. Betrouwbare en duurzame relaties verdienen daarom aandacht, want juist het stukje persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat u succesvol kunt blijven.

Het Wijnspectrum begrijpt dit als geen ander en verstaat de kunst van de persoonlijke aandacht. Met een goede fles wijn geeft u blijk van waardering en aandacht. Wij adviseren u daarom graag bij de keuze van uw relatiegeschenken.

Naast de keuze uit mooie geschenkdozen, bieden wij u ook de mogelijkheid uw wijnen in een mooie gepersonaliseerde houten kist aan te bieden. De deksel van de kist kan dan worden voorzien van een lasergravure met uw logo en tekst. De kosten hiervan zijn stukken lager dan zeefdruk en geven een prachtige natuurlijke weergave. Tevens is er geen minimale afname en kunt u per kistje bestellen! Natuurlijk kunt u ook voor een kistje kiezen zonder gravering. Wij bieden kistjes aan met diverse inhoudsmaten.

Dat u misschien naast een fles wijn ook wat anders wilt aanbieden behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Wilt u ook persoonlijke aandacht aan uw relaties en/of personeel geven? Wij staan voor u klaar met een passend advies en verrassende wijnen. Maak gerust een vrijblijvende- en persoonlijke afspraak en laat u inspireren door ons verrassende aanbod.