Wijn bestellen? 12 flessen halen, 11 betalen*. Afhalen op afspraak. Bel of mail ons.

Antares Sauvignon Blanc

Heerlijke en betaalbare huiswijn sauvignon blanc uit Chili.

€ 4,95

Prijs p/st excl. 21% btw

Beschrijving

Jaargang:

2021

Druivenras:

Sauvignon Blanc

Herkomst:

Chili, Vale Central

Classificatie:

nvt

Bijzonderheden:

nvt

Beschrijving:

Vina Santa Carolina werd in 1875 opgericht door Luis Pereira en hij noemde het bedrijf naar zijn vrouw, Dona Carolina Iniguez. Don Luis liet zich adviseren door Franse experts, zowel bij het bouwen van de kelders als het maken van de wijnen. Germain Bachelet, een beroemde Franse oenoloog, selecteerde wijnstokken in Bordeaux en bracht deze naar Chili.Tegenwoordig is Santa Carolina een zeer gerespecteerde naam in de Chileense wijnbouw.Het is een modern bedrijf, dat investeert in moderne techniek en eigentijdse opvattingen niet schuwt, maar tegelijkertijd beproefde tradities in stand houdt.

Viña Santa Carolina produceert diverse wijnen, waaronder deze leuke serie Antares. Antares  is de helderste  ster in het sterrenbeeld Schorpioen en één van de helderste sterren aan de hemel. Wijnen die opvallen dus, maar dan met name in hun goede prijs- kwaliteitverhouding. Heerlijke wijnen voor alledag!

Deze 100% sauvignon blanc,  kenmerkt zich vooral door aroma’s van peer, meloen, kruisbessen en citrus. Tevens komen ook lichte florale tonen naar voren. Deze perfect rijpe Sauvignon Blanc kent vele liefhebbers door zijn fruitige en frisse smaak.

Uitstekend aperitief, heerlijk met salades en visgerechten.

Website Vina Santa Carolina