Wijn bestellen? 12 flessen halen, 11 betalen*. Afhalen op afspraak. Bel of mail ons.

Invidious Verdejo Viura Sauvignon

Knisperend en heerlijk verfrissend met veel fruit

Prijs op aanvraag

Beschrijving

Jaargang:

2021

Druivenras:

Viura, Verdejo en Sauvignon Blanc

Herkomst:

Spanje, Castilla

Classificatie:

VdT

Bijzonderheden:

Afgeschermd product. Bel of mail ons voor de prijs.

Beschrijving:

De wijn heeft een bleke strokleur. In de geur aroma’s van citroen, perzik en nectarine met een speelse hint van passiefruit. De smaak is zacht, knisperend en heerlijk verfrissend met veel fruit.

Lekker als aperitief en een prima begeleider van een heerlijke frisse salade met bijvoorbeeld tonijn of gegrilde gamba’s, lichte pasta gerechten, gegrilde asperges of sushi.

Terruñes y Valles del Mediterraneo

TVM is een jong en dynamisch bedrijf dat vastberaden is om een grote impact te maken in de wijnindustrie. Terruñes y Valles del Mediterraneo  biedt meer dan 50 jaar aan collectieve ervaring samen met kennis over de wereldwijde wijntrends, de voornaamste marketingtechnieken en bovenal kennis van de Spaanse terroirs. Om dit te kunnen bereiken hebben de oprichters een uniek partnerschap opgezet met wijnboeren en wijnhuizen verdeeld over heel Spanje. Samenwerkingen die gebaseerd zijn op respect en een gezamenlijke passie voor het vakmanschap van het wijn maken. TVM heeft toegang tot het beste druivensap en elke wijn die TVM uitbrengt wordt gezien als een stukje kunst waar dagelijks van genoten kan worden.