Wijn bestellen? 12 flessen halen, 11 betalen*. Afhalen op afspraak. Bel of mail ons.

Saragat Vermentino di Sardegna

Een samensmelting van Granny Smith, vlierbloesem en lychee met een kruidige zweem van rozemarijn.

€ 8,40

Prijs p/st excl. 21% btw

Beschrijving

Jaargang:

2020

Druivenras:

Vermentino

Herkomst:

Italië, Sardinië

Classificatie:

IGT Sardinië

Bijzonderheden:

nvt

Beschrijving:

Wanneer u naar deze leuke fles kijkt, krijgt u al zin in deze frisse witte wijn uit Sardinië. De dame in authentieke Sardijnse klederdracht zal uw smaakpapillen dan ook aangenaam verrassen. Een samensmelting van Granny Smith, vlierbloesem en lychee met een kruidige zweem van rozemarijn.

Een heerlijk en bijzonder aperitief. Fantastisch bij een flinke schaal fruits de mer. Proost!

Fantini Group

Fantini Group is een jong bedrijf dat in een paar jaar, dankzij een beleid dat telkens op zoek is naar de hoogste kwaliteit en marketing, is uitgegroeid tot een van de toonaangevende exportbedrijven in Zuid-Italië met een productie van bijna 13 miljoen flessen.

Het succes van  Fantini  is niet alleen te zien in de cijfers, het grootste deel van de reputatie van  Fantini is te danken aan de nationale en internationale prijzen: gedurende 3 opeenvolgende jaren werd  Fantini uitgeroepen tot het bedrijf van het jaar in de business . 5 keer zijn  Fantini wijnen toegekend als “wijnen van het jaar” en meer dan 30 internationale gouden medailles en trofeeën in de afgelopen jaren hebben het bedrijf versterkt. Om succesvol in de markt te zijn, is het belangrijk om wijnen van hoge kwaliteit te hebben met een concurrerende prijs en een geweldige verpakking, maar is het ook belangrijk een bedrijf te hebben dat haar klanten snel en efficiënt kan leveren.

Het grote succes van het productiesysteem en de verkoop van  Fantini werd uitgebreid in Puglia, Campania, Basilicata en Sicilia, met als doel het produceren van wijnen met de hoogste kwaliteit die aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten kunnen voldoen. In de toekomstige strategieën van de Fantini Group zal Zuid-Italië een steeds belangrijkere rol gaan spelen, omdat het in staat is om wijnen te produceren met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Website Fantini