Wijn bestellen? 12 flessen halen, 11 betalen*. Afhalen op afspraak. Bel of mail ons.

Vanita Nero d’ Avola Appassite

Prachtige robijn rode wijn uit het warme Sicilië.

€ 6,85

Prijs p/st excl. 21% btw

Beschrijving

Jaargang:

2020

Druivenras:

Nero d’ Avola

Herkomst:

Italië, Sicilië

Classificatie:

DOC Sicilië

Bijzonderheden:

nvt

Beschrijving:

De druiven worden geoogst nadat ze aan de stok hebben mogen indrogen gedurende 15 dagen. Dit vergroot de zachtheid en de complexiteit van de wijn. Daarna worden de druiven ontdaan van hun steel en worden ze voor de vergisting opgeslagen in RVS-tanks bij een constante temperatuur van 24-26 graden Celsius. Na dit proces wordt de wijn opgeslagen in Franse en Amerikaanse eikenhoutenvaten.

Prachtige robijn rode wijn uit het warme Sicilië. Indrukken van rode bessen, kersen en pruimen vormen het fruitpalet, aangevuld met een aangename kruidigheid en tonen van chocolade en een fijne afdronk.

Lekker bij vlees van de grill, bbq of als gewoon als lekker glas rood.

Fantini Group

Fantini Group is een jong bedrijf dat in een paar jaar, dankzij een beleid dat telkens op zoek is naar de hoogste kwaliteit en marketing, is uitgegroeid tot een van de toonaangevende exportbedrijven in Zuid-Italië met een productie van bijna 13 miljoen flessen.

Het succes van  Fantini  is niet alleen te zien in de cijfers, het grootste deel van de reputatie van  Fantini is te danken aan de nationale en internationale prijzen: gedurende 3 opeenvolgende jaren werd  Fantini uitgeroepen tot het bedrijf van het jaar in de business . 5 keer zijn  Fantini wijnen toegekend als “wijnen van het jaar” en meer dan 30 internationale gouden medailles en trofeeën in de afgelopen jaren hebben het bedrijf versterkt. Om succesvol in de markt te zijn, is het belangrijk om wijnen van hoge kwaliteit te hebben met een concurrerende prijs en een geweldige verpakking, maar is het ook belangrijk een bedrijf te hebben dat haar klanten snel en efficiënt kan leveren.

Het grote succes van het productiesysteem en de verkoop van  Fantini werd uitgebreid in Puglia, Campania, Basilicata en Sicilia, met als doel het produceren van wijnen met de hoogste kwaliteit die aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten kunnen voldoen. In de toekomstige strategieën van de Fantini Group zal Zuid-Italië een steeds belangrijkere rol gaan spelen, omdat het in staat is om wijnen te produceren met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Website Fantini